Vil du tiltrekke kunder, øke salget og heve kundetilfredsheten? Løsningen er godt innhold.

Hei!  Mitt navn er Kristian Marthinsen. Jeg hjelper ambisiøse virksomheter med å lage strategisk innhold som tiltrekker kunder og øker salget.

Fordi, når potensielle kunder besøker nettsiden din, leser et nyhetsbrev eller følger deg på LinkedIn er det alltid innholdet som er viktigst! 

Siden 2010 har jeg jobbet med flere bedrifter og organisasjoner i Stavanger-regionen med markedsføring og kommunikasjon. Blant dem er Laerdal Medical, ONS, Skagenfondene, Møbelgalleriet, NOFO og Stavanger Symfoniorkester.
 

Verdier og attributter

For å skape verdier for deg og din virksomhet trenger du noen som er objektiv, operativ og oppdatert:

OBJEKTIV - En god rådgiver presenterer deg for muligheter og løsninger. Forslag til løsninger skal først og fremst gagne deg, ikke min CV eller lommebok. Du får også en uavhengig rådgiver som ikke tar påslag i priser fra fotografer, trykkerier eller lignende.

OPPDATERT - For å kunne lage kommunikasjon som selger trenger du en rådgiver som stiller gode spørsmål og gir velfunderte råd. Du trenger noen som er oppdatert på trender og teknologier innen markeds- og kommunikasjonsfaget, og som er oppdatert på din bransje.

OPERATIV - Du trenger en sparringpartner som ikke bare er strategisk, men også operativ og hands-on fra dag én. Du trenger noen som skriver tekster, redigerer hjemmesider og koordinerer med underleverandører. Du trenger en som gjør noe, ikke bare prater. 

Innhold, brukeropplevelse og forretningsbehov gir deg høy ROI

Hvorfor bruke en selvstendig rådgiver? Her er 10 gode grunner til å bruke en frilanser.
Du kan bli enda bedre kjent med hvordan jeg tenker ved å lese bloggen min

Ta gjerne kontakt!

Kristian Marthinsen
Kristian@godtinnhold.no
988 37 533